Retourneren en omruilen

  • Wij hanteren een retourtermijn van 14 dagen. Mocht de verzending vertraging hebben neem dan zo snel mogelijk contact op dan kunnen we kijken naar een oplossing.
  • retourneren is op eigen kosten.
  • wil je een artikel omruilen dan wordt het vanaf EVfashion naar uw huis gratis bezorgd.
  • het artikel dient in originele staat te zijn, prijskaartjes aangehecht, ongedragen, ongewassen en onbeschadigd terug gestuurd te worden.
  • alle artikelen dienen in de bijgevoegde verzendzak retour gestuurd te worden. Wij nemen geen schoenen terug zonder doos of als er op de doos is geschreven of geplakt.
  • wij geven geen was garantie of garantie op versieringen.
  • sales items kunnen niet geroutineerd of geruild worden.

Download hier het retour formulier. Vul deze in en doe hem bij het pakketje in. Zonder retour formulier kunnen we de zending niet verwerken.
Geen printer? Neem dan even contact met ons op.

Wanneer de retour zending niet voldoet aan de gestelde eisen hebben wij het recht deze te weigeren. Indien dit het geval is vervalt het recht op terugbetaling en zullen wij u daar via de mail daarvan op de hoogte stellen.

Verstuur uw pakket altijd met PostNL en met track & trace. EVfashion is niet aansprakelijk wanneer je retourpakket kwijt raakt. Bewaar het bewijs van verzending goed totdat het bedrag terug is gestort op uw rekening. Bij geen of onvoldoende frankeren brengen wij extra kosten in rekening.

Alle retourzendingen worden bij ons geregistreerd zodat we altijd na kunnen gaan wanneer en of een retourzending bij ons is binnen gekomen.

Wilt u een item ruilen? Neem dan contact op via: esmee@evfashion.nl

Bij ruilingen nemen wij de verzendkosten vanaf Evfashion naar u adres voor onze rekening.

Retour zendingen kunnen verstuurd worden naar:
EVfashion
De hulst 36
9301PE Roden